logo

Totaaloplossingen voor een optimale ventilatie van uw woning.

Bij Airstream staan de mensen centraal.  Door een vlotte communicatie kunnen we uw behoeften begrijpen, dé basis voor een vlotte samenwerking. Rekening houdend met uw behoeften, de constructie van de woning en de overige technische installaties geven wij, onafhankelijk van de diverse producenten, professioneel advies m.b.t. mechanische woningventilatie systemen. Hierdoor kunnen wij kwalitatieve oplossingen aanbieden.

Installatie op maat

Dankzij de jarenlange ervaring garandeert Airstream een professionele installatie van de ventilatiesystemen, geheel volgens de regels van de kunst, waarbij rekening gehouden wordt met de overige technische installaties in een woning of appartement (sanitair, centrale verwarming, enz.). Ook betonboringen en/of het boren van de gaten voor de ventilatieroosters kunnen wij voor u uitvoeren.

Wij bieden verschillende totaaloplossingen voor uw gecontroleerde & energiezuinige ventilatie.
Op basis van uw bouwplan en na onderling overleg, makken we u een passend voorstel. Zo weet u op voorhand precies wat u mag verwachten en voor welk budget. Zo kan u met kennis van zaken een beslissing nemen en de juiste voorzieningen treffen tijdens de opbouw van uw woning/appartement.


Speciaal voor zelfbouwers – een zelfbouwpakket op maat

Als alternatief voor een volledige installatie door onze firma, bieden wij professioneel advies en werfbegeleiding aan voor klanten die het geleverde systeem zelf willen installeren, op basis van:

  • uitleg en advies over de installatie
  • een duidelijk boor- en legplan

Eventueel kan er gekozen worden voor een zelfbouwpakket met uitgebreide ondersteuning (levering en 1 dag opleiding door een vakman)

Eerst voorzien we, geheel vrijblijvend, een informerend gesprek waarin alles duidelijk wordt uitgelegd en besproken. Uw plannen worden bekeken om het ‘voor uw toepassing’ beste systeem uit te kiezen, zodat er een exacte offerte kan opgemaakt worden.
Bij uw bestelling wordt er een gedetailleerd boor- en legplan voorzien met een berekening volgens de norm NBN D50-001.

De materialen worden geleverd op een overeengekomen tijdstip. Doordat de meeste materialen bij ons in voorraad zijn, is de levertermijn meestal beperkt. Die voorraad is uiteraard zeer handig indien u tijdens de plaatsing een kleine wijziging wenst aan te brengen.

Nadat u alles geïnstalleerd hebt, kunt u op ons een beroep doen om een extra controle op het systeem uit te oefenen.

De opstart van het toestel en de inregeling van de ventielen wordt altijd door ons uitgevoerd. Wij bezorgen u hiervan een officieel attest dat u aan uw EPB verslaggever dient te overhandigen.


Kiezen voor Airstream = kiezen voor de optimale ventilatie!

 
Page2Page - 2010 - W3C XHTML - CSS Validated